ÜDVÖZÖLJÜK ROBIX HUNGARY KFT HONLAPJÁN!


Hírmondó felolvasószoftver letöltése

Speakboard felolvasószoftver letöltése

BsMag képernyőnagyító program letöltése

Magic képernyőnagyító program letöltése
Főmenü
Kezdőlap
Termékeink
Technológiák, Kooperáció
Kereskedelem, Kapcsolat
Információ, Letöltés


ROPPANTÓ GÉPEK

Roppantó Gépek Maláta és Szemestermény Roppantásra

  KETTŐS FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

HÁZI ÉS IPARI SERFŐZŐ BERENDEZÉSEK MALÁTA ROPPANTÁSAA serfőző rendszerekbe beépített gépek kiváló minőségben végzik a malátazúzást, roppantást.
ÁLLATI TAKARMÁNY ROPPANTÁSA
A roppantott takarmány, kukorica – búza – zab -nagyon jó tápanyag hasznosulást, és egészséges állatállomány tartást eredményez.Roppantó Gép Típuskínálat

ROPPI-250
Kis serfőzők maláta zúzására ideális méretű berendezés. A hobbi lótenyésztők, kisméretű farmok takarmány készítő gépe. A roppantott zab takarmány kedvelt eledel, egyben jó a tápanyag hasznosulás a lóállomány esetében.

ROPPI-600 ROPPI-1100
 Ajánlott az átlagos méretű látvány és házi serfőzőknek, maláta zúzására. A takarmány roppantásnál ez az ideális méret a farmergazdaságok, kisebb állattartó telepek számára. A méretnagyság nagy hatékonyságú a gabonafélék feldolgozásában.

ROPPI-1500 ROPPI-2000
Nagy hatékonyságú roppantó gépek. Rövid időszak alatt jelentős tömegű roppantott takarmány előállítására alkalmasak. Üzemszerű állattartáshoz, nagyobb létszámú állatállomány takarmányozására ajánlott. Az egység a takarmányozás komplex gépesített rendszerébe beépíthető.

MINŐSÉGI GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA…

A hengerek felületét meleg üzemi technológiával nagy keménységet és szilárdságot adó KROM VANÁDIUM MOLIBDÉN keményfémpor bevonattal látják el. Ezt követi a minőségi megmunkálás, az ideális szögállású és mélységű profil kialakításával. A roppantó gép „ a kicsi malom „ szerkezeti elemei és kezelési egységei 30 éves gyártási tapasztalat és műszaki tudás minőségét adják. FOKOZATMENTES HENGERHÉZAG ÁLLÍTÁS MÁGNESES FÉMZÁR ZAJCSÖKKENTÓ ÜZEMMENET